Sulaiman Kebab – pod takim szyldem można prowadzić interes w ramach franczyzy. Osoby, które do tej pory na to się decydowały, zachwalają zwłaszcza przejrzyste warunki współpracy a także bezzwłoczny zwrot inwestycyjny. Zauważają też, że dochody są satysfakcjonujące. Franczyza kebab de facto nie wiąże się z inwestowaniem większego kapitału, a więc dużo osób może sobie na niego pozwolić. Po nawiązaniu współpracy inwestor dostaje plan biznesowy a także jest zaznajomiona z wiedzą w temacie rynku.
Na początek trzeba przeznaczyć 10 tysięcy złotych z finansów własnych, aby otwierać punkt pod marką Sulaiman Kebab. Biznes Kebab pozwala zarabiać od dziesięciu do piętnastu tysięcy złotych co miesiąc i jest to zagwarantowane, chociażby z tego powodu, iż Polacy coraz bardziej gustują w daniach kuchni z Turcji. Kebaby zaś są często wybieranym daniem. Sporą swobodę zapewnia to, iż taki interes poprowadzony jest w obrębie mobilnego jedzenia.
Uzyskuje się pomoc mającego doświadczenia partnera franczyzowego oraz pomoc w obszarze promocji. Poza rzeczowym szkoleniem można spodziewać się dostarczania potrzebnych wyrobów do poprowadzenia lokalu mobilnego z kebabem. Ze względu na to żezasady relacji biznesowej są czytelne, dużo osób zachęconych jest do zakładania interesu gastronomicznego w oparciu o franczyzę. Nawiązanie współpracy z marką Sulaiman Kebab na zasadzie franczyzy to ciekawy pomysł na biznes w gastronomii, związany z regularnymi dochodami.
+Artykuł Sponsorowany+